Over ons

Zorg voor monumenten

Erfgoed Advies Groen adviseert, begeleidt en faciliteert monumenteigenaren bij restauratie, herstel, onderhoud en herbestemming.

Wij bestaan sinds 2003 en zijn erkend en gecertificeerd door de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg. Wij beschikken inmiddels over een schat aan kennis en ervaring en wij mogen een grote groep overheden, stichtingen en particulieren tot onze vaste klantengroep rekenen. Wij zijn gevestigd in Montfoort en verrichten onze werkzaamheden door het gehele land, maar ook in België en Duitsland. U kunt voor het volledige traject bij ons terecht: van planvorming naar fondsenwerving, van begeleiding van de uitvoering, naar oplevering en evaluatie.

Ieder monument een unieke benadering

Ieder monument is anders en vereist een eigen benadering. Erfgoed Advies Groen is gespecialiseerd in het bepalen van een eigen, unieke strategie die passend is en aansluit bij monument, eigenaar en locatie.

De eerste stap naar planvorming is een, geheel vrijblijvend, adviesgesprek op de plaats van het monument. Wij doen een inventarisatie van uw noden en wensen. Indien gewenst doen wij historisch onderzoek, voeren wij een bouwkundig onderzoek uit en stellen wij, aan de hand van onze bevindingen, voor u een projectplan( restauratieplan, herbestemming-  en/of onderhoudsplan) op. In de volgende fase kunnen wij voor u een bestek en begroting  opmaken, u begeleiden bij de fondsenwerving, u adviseren en een rol spelen bij het aanbestedingstraject en directievoering over de uitvoering verzorgen. 


REFERENTIES

Stichting Molens Binnenmaas

Als bestuurslid ben ik betrokken geweest bij de restauratie van Molen De Hoop in Maasdam. Paul Groen heeft dit omvangrijke…

lees meerCONTACT

Erfgoed Advies Groen

  Molenstraat 25

  3417 HR Montfoort

  0348 47 37 51

  Vanuit BelgiĆ«: +32(0)11 988235

  info@eagm.nl

KVK 57374317
BTW NL8525.52.919B01
BANK NL10 RABO 0159 6610 99